CLOSE
At a glance
Investors
Mission & values
Press & Media
Business model
Careers
Ukrsotsbank Worldwide
Ukrsotsbank Factsheet
Support Print Add to bookmarks

Depositors choose large banks: review of deposit market as for 14 November 2013

14.11.2013

В сентябре-2013 прирост вкладов физлиц в национальной валюте был в три раза больше, чем в иностранной. При этом крупные банки все больше вытесняют небольшие учреждения из рейтинга прироста депозитов физлиц…

Ольга Шостак, начальник управления сбережений и платежей ПАО “Укрсоцбанк”, UniCredit Bank™: В 2013 году очень многие банки стали предлагать оформлять депозиты через системы интернет-банкинга. Это отвечает современному темпу жизни и требованиям современного потребителя. Как правило, такие вклады имеют повышенные процент, а банки таким образом стараются привлечь клиентов на оформление депозитов через новые каналы.

В тоже время уменьшилось количество предложений по вкладам с запутанными условиями. Например, когда рекламируется высокая ставка, но эта ставка может быть только за последний месяц пользования депозитом и при условии достижения суммы определенного уровня. Как всегда, актуальными остаются классические вклады – с выплатой процентов в конце срока и без возможности пополнения и вклады с возможностью пополнения и ежемесячной выплатой процентов или капитализацией. Также актуальности не теряют гибкие вклады до востребования, работающие в режиме текущего счета – то есть с возможностью свободного пополнения и снятия в любой момент. Кроме того, в 2013 году многие банки стали предлагать депозиты в российских рублях.

Source: Prostobank.ua
Date: 14.11.2013

Phone: 0 800 3000 90
Back





Internet-banking
Branches & ATMs
Contacts
0 800 3000 90 0 800 3000 90
0 800 3000 90 0 800 3000 90
332 0 800 3000 90
Support

Calls from fixed and mobile networks in Ukraine are free of charge.

The callback service for mobile calls.

Number to be used for calls from mobile number within Ukraine for Vodafone, Kyivstar, lifecell subscribers.

Rates according to tariff plan used by user.

The callback service for mobile calls.

For international and domestic calls.

The callback service for mobile calls.

Rates apply to the actual date of writing-off from the account and are close to the bank’s exchange rate while blocking the necessary amount at the time of the transaction fulfilment.
At first card account currency is stated, hereafter the settlement currency with payment system is indicated.
Service quality appraisal

Feedback

Any questions, offers, comments?

We appreciate our cooperation with you. Please fill the feedback form bellow for sharing your suggestions , comments as well as ask us a question or call Contact-center of JSC "Ukrsotsbank" by number 0 800 5000 20 (landline calls within Ukraine are free).









I want to receive the information on new Bank’s services, promotion campaigns and prize drawings.

Required fields