CLOSE
At a glance
Investors
Mission & values
Press & Media
Business model
Careers
Ukrsotsbank Worldwide
Ukrsotsbank Factsheet
Support Print Add to bookmarks

Ukrainian finances will sing Euro romances

11.11.2013

У населения появился шанс на получение дешевых европейских кредитов. Если, конечно, к нам захотят прийти европейские банки.

О последствиях подписания Соглашения об ассоциации с ЕС в финансовой сфере говорят куда меньше, чем, допустим, по товарным рынкам. Однако как раз на банковскую сферу влияние Соглашения будет более чем значительным. Главное последствие - удешевление банковских кредитов. Правда, это возможно только в том случае, если Нацбанк разрешит кредитовать в валюте, а сами европейские банки решатся зайти на наш рынок. Пока они с него в основном уходят….

Приход на наш рынок филиалов европейских банков с низкими процентами по кредитам и еврогарантиями по вкладам грозит нанести тяжелейший удар по украинским банкам, которые не имеют доступа к дешевым ресурсам. Под контроль евро-банкиров может перейти как кредитование предприятий, так и населения. "Есть вероятность, что иностранные банки захватят командные высоты на банковско-финансовом рынке страны. Для примера: в некоторых странах Восточной Европы доля иностранного капитала сегодня достигает 70-80%, Однако Украину может оберегать то, что она еще не вошла ни в ЕС, ни в еврозону", - сказал "Вестям" эксперт ПАО “Укрсоцбанк”, UniCredit Bank™, Тантели Ратувухери….

Source: Vesti №127
Date: 11.11.2013

Phone: 0 800 3000 90
Back





Internet-banking
Branches & ATMs
Contacts
0 800 3000 90 0 800 3000 90
0 800 3000 90 0 800 3000 90
332 0 800 3000 90
Support

Calls from fixed and mobile networks in Ukraine are free of charge.

The callback service for mobile calls.

Number to be used for calls from mobile number within Ukraine for Vodafone, Kyivstar, lifecell subscribers.

Rates according to tariff plan used by user.

The callback service for mobile calls.

For international and domestic calls.

The callback service for mobile calls.

Rates apply to the actual date of writing-off from the account and are close to the bank’s exchange rate while blocking the necessary amount at the time of the transaction fulfilment.
At first card account currency is stated, hereafter the settlement currency with payment system is indicated.
Service quality appraisal

Feedback

Any questions, offers, comments?

We appreciate our cooperation with you. Please fill the feedback form bellow for sharing your suggestions , comments as well as ask us a question or call Contact-center of JSC "Ukrsotsbank" by number 0 800 5000 20 (landline calls within Ukraine are free).









I want to receive the information on new Bank’s services, promotion campaigns and prize drawings.

Required fields