CLOSE
At a glance
Investors
Mission & values
Press & Media
Business model
Careers
Ukrsotsbank Worldwide
Ukrsotsbank Factsheet
Support Print Add to bookmarks

Bankers state about readiness to fight with chits during EURO-2012

29.05.2012

Украинские банкиры заявляют о готовности бороться с мошенничеством в период проведения чемпионата Европы по футболу Евро-2012.

Как сообщил сегодня на пресс-конференции в УНИАН председатель Совета Независимой ассоциации банков Украины (НАБУ), председатель правления «Укрсоцбанка» Борис Тимонькин, наряду с подготовкой спортивных арен, развитием транспортной и отельной инфраструктуры, к Евро-2012 готовились и украинские банки.

Так, по словам банкира, практически все банки на период проведения чемпионата установили плавающий, более продолжительный, график работы своих отделений, и провели тренинги для персонала, который непосредственно работает с клиентом.

Что касается банкоматной сети, то, как отметил Б.Тимонькин, банкоматов в городах, принимающих чемпионат, более чем достаточно, при этом практически во всех банкоматах присутствует англоязычное меню и предусмотрена возможность осуществления операций с чип-картами.

По словам Б.Тимонькина, не будет проблем и с наполнением банкоматов наличностью. «Все банки приняли те или иные меры по более частой инкассации», - сообщил банкир. В то же время он отметил, что банкам так и не удалось установить банкоматы на территории стадионов, на которых будут проходить матчи Евро-2012, а также установить автоматы по продаже сувенирных монет.

<…>

Source: Unian
Date: 29.05.2012

Phone: 0 800 3000 90
Back





Internet-banking
Branches & ATMs
Contacts
0 800 3000 90 0 800 3000 90
0 800 3000 90 0 800 3000 90
332 0 800 3000 90
Support

Calls from fixed and mobile networks in Ukraine are free of charge.

The callback service for mobile calls.

Number to be used for calls from mobile number within Ukraine for Vodafone, Kyivstar, lifecell subscribers.

Rates according to tariff plan used by user.

The callback service for mobile calls.

For international and domestic calls.

The callback service for mobile calls.

Rates apply to the actual date of writing-off from the account and are close to the bank’s exchange rate while blocking the necessary amount at the time of the transaction fulfilment.
At first card account currency is stated, hereafter the settlement currency with payment system is indicated.
Service quality appraisal

Feedback

Any questions, offers, comments?

We appreciate our cooperation with you. Please fill the feedback form bellow for sharing your suggestions , comments as well as ask us a question or call Contact-center of PJSC "Ukrsotsbank" by number 0 800 5000 20 (landline calls within Ukraine are free).









I want to receive the information on new Bank’s services, promotion campaigns and prize drawings.

Required fields